fredag 3 juni 2011

FÖRRA LÖRDAGEN

I lördags som var så hade vi köpt biljetter till Cirkus Maximum som var i stan. Var lite osäkra på om Nils möjligtvis var lite för liten för det ännu, att han skulle tycka det var lite läskigt och att det kanske skulle vara lite för lång tid att bara sitta still. Men inte då, han tyckte det var jätte roligt, satt still hela tiden och kollade med stora ögon. Applåderade efter varje nummer och klappade även händerna i takt vid olika nummer. Så det var verkligen värt varenda krona även om det kanske i mitt tycke var aningen för dyrt. Men det är ju inget man gör ofta så då spelar det ju faktiskt inte så stor roll. Vi hade kanonplatser. Satt i en "loge" längst fram så vissa djur kom riktigt nära och man såg hur bra som helst. Lyckad kväll med andra ord!






Några bilder ifrån kvällen, tog många fler men de var ingen vidare kvalité på de flesta utav dem tyvärr så de får räcka med tre.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad kul med cirkus. Det gillade nog både liten och stor, gissar jag. Och snart börjar badsäsongen, blir kul se Nisse i farten i Rättviksbadet!